Inscriere cursuri
Project IVI

Cum să te înscrii la cursurile Project IVI

Dacă ceea ce ai citit până acum ţi-a trezit interesul şi te-a făcut să vrei să te înscrii la cursurile noastre, iată care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi:

1. Participă la evenimentul de prezentare a cursurilor (15 iunie 2024):

Acest eveniment durează 4 ore, timp în care îţi sunt prezentate atât cursurile, cât şi felul în care vor decurge acestea. Totodată, participarea la toate cele 4 ore de prezentare este obligatorie pentru a te putea înscrie la probele de concurs. Din acest motiv, nu poţi înscrie altă persoană şi nu poţi veni direct la finalul prezentărilor pentru înscriere.

2. Participă la probele de concurs (22 iunie 2024):

Acest eveniment te va trece prin trei probe fundamentale pentru buna parcurgere a curriculei de infrastructură IT sau dezvoltare software: logică, intuiţie digitală şi aptitudini lingvistice.

Probele de concurs decurg astfel:

Pentru proba de logică, potenţialii candidaţi vor primi o problemă simplă, ce poate fi rezolvată în maximum jumătate de oră, ajutându-te doar de operatorul de calcul adunare din matematică.

Pentru testarea intuiţiei digitale, aceştia vor primi pentru folosire un calculator cu o interfaţă uşor diferită de cea cu care ne întâlnim în majoritatea timpului sau un smartphone recent apărut pe piaţă. Aici poţi utiliza internetul, însă nu şi software bazate pe Inteligenţa Artificială, (programele de tip ChatGPT.) Iar pentru ultima probă, cea de interviu în limba engleză, candidaţii vor trebui să poarte o discuţie în engleză cu evaluatorul, de maximum 5 minute.

Regulament de participare la cursuri:

Pentru ca profilul de cursuri “Infrastructură IT” sau ”Dezvoltare Software” să se desfăşoare cât mai cursiv, am pus la punct un set de reguli, agreat prin contractul semnat între Project IVI şi cursanţi. Puteți găsi un model de contract aici.

Odată cu semnarea contractului, cursantul depune suma de 1000 RON, care îi va fi restituită la finalul cursurilor, în urma absolvirii acestora, sau care va rămâne în patrimoniul asociaţiei dacă respectivul cursant abandonează pe parcurs.

SE CONSIDERĂ ABANDON DACĂ RESPECTIVUL CURSANT ÎNCALCĂ CLAUZELE CONTRACTUALE.

Dacă te-am convins, apasă butonul de mai jos ca să afli primul când va avea loc noua sesiune de înscrieri, şi hai să faci parte din noul capitol IVI!

Durată: 1 An
Scroll to Top